Blog
  • Naslovnica
07
08
2017

GLOW RUN NEREZINE: DRUGU GODINU ZAREDOM POBJEDNIK JE JOSIP KOVAČIĆ IZ MALOG LOŠINJA

Autor: Run Croatia 0
FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Još jedan GLOW RUN odrađen je prošli tjedan u fenomenalnoj atmosferi u Nerezinama na otoku Lošinju. Utrka je organizirana u sklopu Nerezinskih ljetnih igara drugu godinu za redom, a ove je godine sudjelovao 81 trkač – što je najviše sudionika od svih sportova na Igrama.

Pobjednik ovogodišnjeg izdanja je isti kao i prošlogodišnji – Josip Kovačić istrčao je 2.5 kilometra za 12:15:36, drugi je u cilj ušao Carlo Wengler s vremenom 12:18:86, a treći je bio Raul Filipas 12:45:86.KOVACIC

– Odlična mi je ova utrka. Atmosfera je zabavna i opuštena i baš sam uživao. Budući da sam u treningu ova dužina trase mi nije pretstavljala neki izazov, ali to nije niti bila poanta ove utrke – rekao je nakon pobjede Josip Kovačić.

I organizatori Nerezinskih ljetnih igara zadovoljni su utrkom, ali i općenito trčanjem kao disciplinom koja je na inicijativu Run Croatie prošlog ljeta uvedena u program Igara.NEREZINE 1

– Ovo s trčanjem je pun pogodak. Ove godine imali smo 2o-ak trkača više nego prošle godine. Ljudi su iznimno zadovoljni i uvjereni smo da ćemo iduće godine imati i više sudionika. Već sada počeli smo raditi planove da zajedno s Run Croatiom timom ovu utrku dignemo na jedan još viši nivo – poručili su organizatori Nerezinskih ljetnih igara.

Ove godine na utrci je uveden jedan novitet – PIC2GO usluga koja svakom trkaču omogućava da nakon utrke dobije svoje besplatne fotografije direkto na facebook profil. To je usluga koju Run Croatia pruža svojim trkačima i drugim organizatorima još od proljeća. Više o tome možete pročitati na www.runcroatia.hr.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Želite čitati više ovakvih članaka?

Sve što trebate napraviti jest pretplatiti se na naš newsletter u kojem ćemo vam slati najnovije vijesti iz svijeta sporta i novosti vezane uz evente koje Run Croatia sponzorira i organizira:

Komentar
0

Ostavi odgovor