Blog
  • Naslovnica
29
09
2017

JEDAN LUDI TRKAČKI VIKEND S METKOVSKOM GAZELOM!

Autor: Run Croatia 0
FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Morate ga upoznati da shvatite o čemu govorim. Gledajući ovako sa strane Ante Živković bio bi sve samo ne običan trkač. Njegov je život ustvari jedna velika trka. Nakon dionica u četvrtak u ponoć, koje je odradio nakon cijelog radnog dana na poslu (Ante radi u dućanu s trkačkom opremom u Zagrebu) ipak je stigao malo odspavati noć prije ludog trkačkog vikenda.ante2

PETAK 22.09.

Ante je cijeli dan na poslu, no u pauzi trči Grand finale 5×5 lige. Na utrci od 5km osvaja 4. mjesto s 16:27 u jakoj konkurenciji. Ukupno 3. mjesto na kraju lige 5×5! Nakon utrke vraća se nazad na posao.

SUBOTA 23.09.

U 7h ujutro zvoni sat i jurnjava kreće. Otvaranje dućana i jutarnja smjena. Ponovno u pauzi odlazi da bi trčao utrku u sklopu Europskog tjedna sporta. Točno je sve istempirao da stigne od Kvatrića gdje radi do starta i nazad. Pobjedjuje na BeActive utrci od 10.28km s vremenom 35:37, 1. mjesto.ante3

Fascinirajuće je gledati s kojom lakoćom taj čovjek pobjeđuje! Presvlači se na brzinu  i nastavalja smjenu na poslu. U 14h smjena završava, trkačka vikend avantura se nastavlja. U Renault Hrvatska ga čeka spreman Duster da ga praši do Pule kako bi stigao na vrijeme na Pulsku Xicu.

I u Puli pobjedjuje na utrci od 5,5km s vremenom 18:06 uz predivnu atmosferu svjetlosnih instalacija i s puno trkača. Nakon proglašenja trk u auto i put za Zagreb, gdje stiže u noći oko 2.30h taman da odmori do jutarnjeg polumaratona u Tuhelju!ante4

NEDJELJA 24.09.

Ustajanje u 7h i polazak za Tuhelj na polumaraton Mihanović. Usput kupuje svoju omiljenu čokoladu, jer koliko taj čovjek voli slatko nije normalno. Grijeh je što ga već proizvođači slatkiša nisu uzeli za zaštitno lice;) Tuhelj uspješno otrčan u žestokoj konkurenciji gdje Ante osvaja 4.mjesto s odličnim vremenom 1:15. Povratak za Zagreb i konačno malo odmora do jutra.

A već sutra na posao, treninzi i planovi trka za idući vikend.ante5

Ima nešto prgavo u njemu, a istovremeno dječački simpatično. I moć i stav kojim gazi sve pred sobom da bi došao do cilja. Jedna prijateljica ga je opisala kao mačku koju kako god da bacite uvijek se dočeka na noge.

Vikend protokol zabilježila Helena Gleđa

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Želite čitati više ovakvih članaka?

Sve što trebate napraviti jest pretplatiti se na naš newsletter u kojem ćemo vam slati najnovije vijesti iz svijeta sporta i novosti vezane uz evente koje Run Croatia sponzorira i organizira:

Komentar
0

Ostavi odgovor