Blog
  • Naslovnica
02
06
2017

AFTER WORK STREET RUN: Pobjednik Dinjar: Ova utrka je odlična i bilo bi super da takvih ima više

Autor: Run Croatia 0
FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Utrka After Work Street Run powered by Tokić i Run Croatia održana je jučer u fenomenalnoj atmosferi kod poslovnice ‘Tokić’ u Slavonskoj aveniji u Zagrebu. Na utrkama od 3 i 1,5 kilometar sudjelovalo je 103, a pobjednik utrke na 3 kilometara je Dražen Dinjar (9:48). Drugi u cilj je ušao Blaž Car-Pavlic (10:04), a treći Nikola Mikulić (10:13).

Valentina Valjak (12:52) odnijela je pobjedu u ženskoj konkurenciji, druga je bila Lana Remenar (14:03), a treća Margareta Pavlić (14:13).

U utrci za učenike Elektrostrojarske obrtničke škole (1,5 km) pobijedio je Lozano Isaac Goncalves (5:42), drugi je u cilj ušao Valentino Kašnar (5:44), a treći je bio Marko Jelica (6:02).

– Utrka je bila odlična. Super su ovakve utrke nakon posla, bilo bi dobro da takvih utrka ima više u Hrvatskoj. Čovjek se dobro opusti nakon dnevnog stresa. Staza je bila dobro označena i redari su napravili svoj posao odlično. Velike pohvale organizatorima – izjavio je nakon pobjede Dražen Dinjar.

OVDJE MOŽETE POGLEDATI REZULTATE UTRKE NA 3 KILOMETARA!

OVDJE MOŽETE POGLEDATI REZULTATE UTRKE NA 1,5 KILOMETAR!

Predsjednik uprave tvrtke Tokić Ivan Gadže, nije mogao sakriti svoje oduševljenje nakon utrke.

– Izuzetno sam zadovoljan da smo zajedno s Run Croatiom uspjeli organizirati ovako kvalitetan sportski događaj. Svi koji su sudjelovali u organizaciji odradili su fenomenalan posao – od Run Croatie do volontera i policije. Morat ćemo uskoro ponoviti tako nešto – rekao je Gadže i najavio nove utrke u organizaciji tvrtke Tokić i Run Croatie.

Berislav Sokač iz Run Croatia tima također je izuzetno zadovoljan utrkom.

– Ponosan sam i sretan. Tvrtka Tokić prati nas od početka i hvala im na tome. Drago mi je da tvrtke u Hrvatskoj sve više pokazuju afinitet prema sportu i trčanju, a tvrtka Tokić pravi je primjer tome – poručuje Sokač.

Naglasio je kako je ovo treća ‘Run Croatia’ utrka s ‘Pic2Go’ uslugom, pomoću koje trkači dobivaju svoje fotografije s utrke direktno na svoj facebook profil.

– I sponzori i trkači su jako zadovoljni s Pic2Go fotografijama nakon utrke. Planiramo to ponuditi i drugim organizatorima u Hrvatskoj – zaključio je Sokač.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Želite čitati više ovakvih članaka?

Sve što trebate napraviti jest pretplatiti se na naš newsletter u kojem ćemo vam slati najnovije vijesti iz svijeta sporta i novosti vezane uz evente koje Run Croatia sponzorira i organizira:

Komentar
0

Ostavi odgovor