3. PULSKA Xica: PRIJAVITE SE I TRČITE NOĆNU ULIČNU UTRKU U PULI
  • Naslovnica
  • Events
  • 3. PULSKA Xica: PRIJAVITE SE I TRČITE NOĆNU ULIČNU UTRKU U PULI

3. PULSKA Xica: PRIJAVITE SE I TRČITE NOĆNU ULIČNU UTRKU U PULI

  • 23.09.2017
  • 08:00 pm - 11:00 pm
SHARE THE LOVE:
FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Prava je poslastica svih trkača sudjelovati na trećem izdanju noćne PULSKE Xice, koja će ove godine premijerno zatvoriti Festival Visualia. Tijekom zadnje večeri festivala, u subotu 23.9.2017. godine, održati će se prekrasna noćna utrka sa startom ispred amfiteatra. Specifičnost ove utrke je što će većina staze biti osvjetljena instalacijama koje će osmisliti i postaviti marljivi članovi Udruge Sonitus i njihovi partneri.

Direktor utrke Erik Lukšić naveo je da je novost što će se osim utrke na 10 kilometara natjecatelji moći prijaviti i na duplo kraću udaljenost od 5 km, a sve kako bi omogućili što većem broju rekreativaca, a ne samo iskusnim natjecateljima, doživjeti jedinstveno iskustvo trčanja pokraj novog svjetlećeg rotora i Svjetlećih divova, kroz tunele Zerostrasse s ciljem u drevnom amfiteatru.

Direktorica Turističke zajednice grada Pule kazala je: Nakon prošlogodišnje uspješne suradnje, nastavljamo partnerstvo i ove godine sa RUN CROATIA i ARENATURIST d.d., a pridružuje nam se i GRAWE sa  inicijativom PoKRENI u sklopu koje su pozvani svi trkači da prihvate izazov i da svojom dobrom voljom, pozitivnom energijom i motivacijskim pristupom pokrenu oko sebe što više ljudi kako bi što prije stigli do cilja, a to je 100.000 pretrčanih kilometara. Trud se isplatio i ispunjen je zadani cilj, tako da će se kilometri pretvoriti u donaciju od 50.000 kuna  za udrugu “Veliko srce malom srcu” koja okuplja liječnike, zdravstveno osoblje i roditelje djece s prirođenim srčanim grješkama i drugim srčanim bolestima.pula1

Zahvaljujemo se i tvornici stakla DURAN GROUP koja izrađuje prekrasne finišerske staklene medalje za sve natjecatelje. Potporu smo dobili i od svih gradskih poduzeća, a veliku zahvalu upućujemo Arheološkom muzeju Istre, Pula film festivalu i Povijesnom i pomorskom muzeju Istre te Gradu Puli.

Pročelnica za kulturu Grada Pule Jasmina Nina Kamber naglasila je kako je ova utrka zajedno sa festivalom Visualia idealan spoj kulture, turizma i sporta u funkciji promocije grada Pule, ali i dovođenja gostiju. Zahvalila se organizatorima i napomenula da će Grad Pula i dalje podržavati ovakve manifestacije.

Prijave za 1000 natjecatelja su otvorene na stotinka.hrpula4

Prijavni rok:

Otvaranje prijava : 8.6.2017.
RANA STARTNINA (UPLATA): do 01.07. > 80 kn
REDOVNA STARTNINA: do 01.08. > 90 kn
KASNA STARTNINA: do 1.09. > 100 kn
STARTNINA NA DAN UTRKE: 23.9. > 120 kn
Brisanje prijava: zaprimljene prijave za koje u navedenom roku nije izvršena uplata brišu se!

NAPOMENA :  Ukoliko se prijavljuje grupna prijava (10 natjecatelja) startnina se umanjuje za 10 kn. Sačuvajte potvrdu o uplati jer ćete s njom preuzeti startni broj.

 Podaci za plaćanje kotizacije:

Udruga kineziologa Pula

Trg kralja Tomislava 7

52100 Pula

Žiro račun:  HR31 2484008 1106783953

Opis plaćanja: STARTNINA za PULSKU Xicu + IME I PREZIME OBAVEZNO

 Preuzimanje startnih brojeva

Startni brojevi će se preuzimati:

– u Hotelu Riviera, Splitska ulica 1, Pula u petak dana 22.9.2017. od 14,00 do 21,00 sati
– Ispred Amfiteatra u subotu dana 23.9.2017. od 15,00 do 19,00 sati.

NAPOMENA: Startni broj ne morate preuzeti osobno – može ga preuzeti netko umjesto vas uz predočenje vašeg računa ili fotografije/kopije vaše osobne iskaznice.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail