Blog
  • Naslovnica
07
08
2017

GLOW RUN NEREZINE: DRUGU GODINU ZAREDOM POBJEDNIK JE JOSIP KOVAČIĆ IZ MALOG LOŠINJA

Autor: Run Croatia 2
FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Još jedan GLOW RUN odrađen je prošli tjedan u fenomenalnoj atmosferi u Nerezinama na otoku Lošinju. Utrka je organizirana u sklopu Nerezinskih ljetnih igara drugu godinu za redom, a ove je godine sudjelovao 81 trkač – što je najviše sudionika od svih sportova na Igrama.

Pobjednik ovogodišnjeg izdanja je isti kao i prošlogodišnji – Josip Kovačić istrčao je 2.5 kilometra za 12:15:36, drugi je u cilj ušao Carlo Wengler s vremenom 12:18:86, a treći je bio Raul Filipas 12:45:86.KOVACIC

– Odlična mi je ova utrka. Atmosfera je zabavna i opuštena i baš sam uživao. Budući da sam u treningu ova dužina trase mi nije pretstavljala neki izazov, ali to nije niti bila poanta ove utrke – rekao je nakon pobjede Josip Kovačić.

I organizatori Nerezinskih ljetnih igara zadovoljni su utrkom, ali i općenito trčanjem kao disciplinom koja je na inicijativu Run Croatie prošlog ljeta uvedena u program Igara.NEREZINE 1

– Ovo s trčanjem je pun pogodak. Ove godine imali smo 2o-ak trkača više nego prošle godine. Ljudi su iznimno zadovoljni i uvjereni smo da ćemo iduće godine imati i više sudionika. Već sada počeli smo raditi planove da zajedno s Run Croatiom timom ovu utrku dignemo na jedan još viši nivo – poručili su organizatori Nerezinskih ljetnih igara.

Ove godine na utrci je uveden jedan novitet – PIC2GO usluga koja svakom trkaču omogućava da nakon utrke dobije svoje besplatne fotografije direkto na facebook profil. To je usluga koju Run Croatia pruža svojim trkačima i drugim organizatorima još od proljeća. Više o tome možete pročitati na www.runcroatia.hr.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Želite čitati više ovakvih članaka?

Sve što trebate napraviti jest pretplatiti se na naš newsletter u kojem ćemo vam slati najnovije vijesti iz svijeta sporta i novosti vezane uz evente koje Run Croatia sponzorira i organizira:

Komentar
2
Carlo Wengler

Hopefully, the run will be equipped with route guides or a bicycle for the leader next time, so that you do not run 200m in the wrong direction.

Despite everything with very nice atmosphere and ambience. Gladly again!!

Run Croatia

Thank you for your valuable feedback, Carlo! For the next Nerezine run we will work on signalization improvements.

Ostavi odgovor