Blog
  • Naslovnica
27
07
2018

Men’s Health i Run Croatia vas vode na newyorški maraton 4. studenog 2018. godine!

Autor: Run Croatia 0
FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Autor: Men’s Health Croatia

1532691868533

Strastveni trkači svi žele samo jedno – trčati i svoje trčanje podignuti na nivo koji će im omogućiti da pretrče krunu svih trka – pravi maraton.

Trčati ovih 42,2 km prava je čast, potvrda da možete sve i da je u vama neizmjerna snaga koja vam omogućuje da izdržite mnogobrojne uspone i padove, grčeve, trzaje i boli, da pobijedite u mentalnoj borbi za svaki metar naprijed, da pomaknete svoje granice i osjetite vrhunac pobjede kad protrčite kroz cilj. Ako vas sve ovo nabrojeno uzbuđuje i podiže vam adrenalin, vi ste pravi kandidat dakrenete s Men’s Healthom na put u New York.

Cilj nam je dovesti vas na start NYC maratona

Časopis i Portal Men’s Healtha sljedećih dva tjedna pružaju vam jedinstvenu priliku koju valja iskoristiti – krenite s nama na besplatan put u New York i sudjelujte na NYC maratonu 4. studenog 2018. godine. Dovoljno je samo provjeriti ispunjavate li uvjete za prijavu, prijaviti se putem našeg obrasca za prijavu (niže), popuniti osobne podatke, napisati zašto biste željeli trčati NYC Maraton te pričekati da vas izaberemo.

Časopis/portal Men’s Health i Run Croatia odabrat će čitatelja/čitateljicu koji će otputovati u New York i sudjelovati na NYC maratonu 4. studenog 2018. godine.

Partner projekta je Saucony.

 

Uvjeti za prijavu:

  • Niste nikad sudjelovali na NYC maratonu.
  • Istrčali ste 3 maratona u zadnje 3 godine.
  • Istrčali ste najmanje jednu Run Croatia utrku od 2016. ili ste se prijavili i uplatili sudjelovanje na najmanje jednoj Run Croatia utrci u iduća dva mjeseca.
  • Napišite zašto biste željeli trčati NYC Maraton – to će biti kriterij odabira ako su zadovoljene prve tri točke.

Formular za prijavu možete ispuniti OVDJE

Pravila kreativnog natječaja „S Men’s Healthom na maraton u New York! 

SRETNO!!

 

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Želite čitati više ovakvih članaka?

Sve što trebate napraviti jest pretplatiti se na naš newsletter u kojem ćemo vam slati najnovije vijesti iz svijeta sporta i novosti vezane uz evente koje Run Croatia sponzorira i organizira:

Komentar
0

Ostavi odgovor