O NAMA

Tvrtka ”Run Croatia” osnovana je 2015. godine kako bi promovirala sport, zdrav način života i pobjednički duh – i to na način da surađujemo s trkačkim zajednicama,  gradovima u Hrvatskoj i svijetu, sponzorima i svim ostalim subjektima zainteresiranim za promociju svojih proizvoda ili usluga na najvišem nivou.

 

Kao tvrtka koja se bavi organizacijom sportskih evenata uzbuđeni smo i nadahnuti mogučnošću da surađujemo s humanitarnim organizacijama, sportskim institucijama, lokalnim zajednicama te drugim zainteresiranim poduzetnicima, a sve kako bi im pomogli u ostvarivanju njihovih ciljeva te doprinijeli razvoju i viziji svakog pojedinog subjekta involviranog u organizaciju eventa.

 

Budući da organiziramo kvalitetne i u trkačkom svijetu cijenjene evente, ali i zbog ubrzano rastućeg trenda bavljenja trčanjem i sportom općenito (trčanjem se u EU redovito bavi preko 50 milijuna ljudi, a njihova godišnja potrošnja se procjenjuje na 9.6 milijardi eura) naša tvrtka je već sad postala pravi magnet za marketinške agencije i druge tvrtke koje žele investirati u svoju promociju.

SPREMNI?

NAŠI CILJEVI

Organizacija sportskih događanja od međunarodnog, nacionalnog ili regionalnog značaja kao glavnog motiva dolaska turista u destinaciju. Tvrtka Run Croatia djeluje i sa sljedećim ciljevima:

  • unapređenje/obogaćivanje turističkog proizvoda/ponude pojedine destinacije, ali i Hrvatske u cjelini
  • razvoj sadržaja koji omogućavaju produženje turističke sezone
  • povećanje ugostiteljskog i drugog turističkog prometa, posebice u razdoblju predsezone i posezone te na kontinentu
  • jačanje snage brenda hrvatskog turizma
  • stvaranje prepoznatljivog imidža hrvatskog turizma

NAŠE USLUGE

Organizacija utrka

Ovaj paket usluga posvećen je svim organizatorima utrka, a utemeljen je na našem dugogodišnjem trkačkom i poslovnom iskustvu. Želite li organizirati utrku, ali nedostaje vam iskustvo ili znanje za to, mi smo tu da vašu ideju pretočimo u stvarnost preuzimanjem organizacije kompletnog projekta na sebe. Također, trebate li pomoć u nekom segmentu organizacije utrke, stojimo vam na raspolaganju.

Sponzori

Želite li biti dijelom najvećih i najznačajnijih regionalnih i međunarodnih trkačkih događanja, dobiti impresivnu medijsku zastupljenost kroz velik broj elektroničkih i tiskanih medija te promidžbu svojih proizvoda i usluga kao proizvoda i usluga koji promiču trend zdravog i kvalitetnog života te sportskog i pobjedničkog duha, Run Croatia je rješenje za vas.

Trkači

Svim trkačima - amaterima ili profesionalcima, dugoprugašima ili kratkoprugašima, onima koji se tek žele pokrenuti, kao i onima koji imaju kilometre i kilometre u svojim nogama - namijenili smo paket usluga koji olakšava sudjelovanje u trkačkim događanjima kako u Hrvatskoj tako i u regiji i svijetu. Tu smo za vas da vam pomognemo da svako vaše trkačko iskustvo postane nezaboravno.

RUN CROATIA TIM

run-croatia-berislav-sokac

Berislav Sokač, Predsjednik Uprave, MBA, Ambasador trčanja

Iskusni poslovni čovjek i maratonac koji je istrčao najveće svjetske maratone (Boston, New York, Chicago, Tokyo, Berlin i London).

iva-hafner

Iva Hafner, International business development

Iva ima dugogodišnje profesionalno iskustvo iz područja internacionalnog turizma, s fokusom na hotelsku industriju i online kanale distribucije. U njezinoj prijašnjoj ulozi regionalne menadžerice vodila je multikulturalne timove u srednjoistočnoj Europi i Indiji. Iva rado putuje poslovno i u svrhu samo-istraživanja na udaljena i egzotična mjesta. Kao certificirana učiteljica hatha joge i trkačica-amaterka voli s drugima dijeliti svoja iskustva za bolji i zdraviji život.

run-croatia-sven-veronek

Sven Veronek, PR i marketing

Novinar je i urednik s dugogodišnjim iskustvom rada u najznačajnijim hrvatskim medijima (RTL, Nova TV, HRT, Jutarnji list, 24 sata, Nacional) i zaljubljenik u sport.

RUN CROATIA jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću za usluge, GAJEVA 55/1, HR-10000 ZAGREB•OIB: 80313841978•TRGOVAČKI SUD U ZAGREBU, MBS: 080981218•ZAGREBAČKA BANKA D.D., ZAGREB, PAROMLINSKA 2, IBAN: HR2923600001102496513, SWIFT(BIC):ZABAHR2X•TEMELJNI KAPITAL:30,00 KN, UPLAĆEN U CJELOSTI• Osobe ovlaštene za zastupanje: Sven Veronek (DIREKTOR)