Blog
  • Naslovnica
21
05
2017

POBJEDNIK UTRKE CROSS HILL RUN IVAN MALETIĆ: OVO JE JEDNA OD NAJBOLJIH UTRKA U HRVATSKOJ

Autor: Run Croatia 0
FacebooktwittermailFacebooktwittermail

‘Utrka dobrih želja –  Cross Hill Run’ održana je jučer u fantastičnoj atmosferi u Općini Križ. Na utrkama od 5 i 10 kilometara sudjelovalo je 186 trkača iz svih krajeva Hrvatske, a pobjednik utrke na 10 kilometara je ‘leteći’ Ivan Maletić (36:31) koji u posljednje vrijeme sve češće pobjeđuje. Drugi u cilj je ušao Đuro Komlenović (37:01), a treći Silvio Grđan (38:31).

U ženskoj konkurenciji pobjedu je odnijela Maja Mikelić (43:33), druga je bila Antonela Golubić (44:01), a treća naša vjerna trkačica Linda Kitak (47:32), koja ‘Run Croatiu’ prati sa svojom obitelji na svakoj utrci.

– Bilo je stvarno super. Bojao sam se malo brda, ali staza je predobra i ja sam trčao jako dobro. Bez ikakvih problema sam na kraju otrčao  ovu lijepu dionicu. Moram reći da je staza vrhunski označena i redari su napravili svoj posao odlično. Ova utrka je organizirana bolje od mnogih drugih u Hrvatskoj, bez ikakvih propusta. Velike pohvale organizatorima – ispričao je svoje dojmove nakon utrke pobjednik Maletić.KRIZ RUN4

OVDJE MOŽETE POGLEDATI REZULTATE UTRKE NA 10 KILOMETARA!

OVDJE MOŽETE POGLEDATI REZULTATE UTRKE NA 5 KILOMETARA!

Ekipa iz Općine Križ, koja je suorganizator utrke i bez koje ova utrka ne bi bila to što je, nije mogla sakriti zadovoljstvo nakon utrke.

– Ponosni sam da smo iz prvog pokušaja uspjeli organizirati ovako kvalitetan sportski događaj. Svi koji su sudjelovali u organizaciji odradili su fenomenalan posao – od Run Croatie do volontera, policije i vatrogasaca. Sljedeće godine organizirat ćemo utrku koja će privući još više trkača. Želimo da ova utrka postane tradicionalna – poručili su iz Općine Križ.KRIZ RUN 2

A da je utrka u Križu zaista bila na visokom nivou potvrdili su i drugi trkači.

– Ovakva organizacija se na utrkama rijetko viđa. Pazilo se na svaki detalj u organizaciji same utrke – od štandova s besplatnom hranom, delicijama, vinom, pivom pa do fenomenalne večere nakon utrke gdje smo mogli birati između pljeskavica, čevapa, kotleta, graha i vegetreijanskih jela. A tombola s tako vrijednim nagradama poput avionske karte za let u bilo koju europsku destinaciju, vikenda s Renault Meganom, vikend aranžmanom za dvoje u Life Class termama Sveti Martin – zaista fantastično – rekao je Dragan Kitak, koji ‘Run Croatiu’ prati na svakoj utrci, još od početka prošle godine.

Berislav Sokač iz ‘Run Croatia’ tima kaže kako je i više nego zadovoljan samom utrkom, kao i suradnjom s Općinom Križ te Atletskim klubom ‘Forca’ čiji je velik broj članova došao i podržao utrku.

– Želio bih se zahvaliti trkačima koji su došli na našu utrku i podržali ovaj event koji će sigurno postati tradicionalan. Veliko hvala i svim volonterima, policajcima i vatrogascima, bez njih ova utrka ne bi bila to što je. Također, nikako ne smijem zaboraviti sponzore i partnere utrke, od Croatie airlinesa, do Cedevite, Dukata, Autokuće Štarkelj, Life Class Terma Sv. Martin, Pose Method škole trčanja, Adria Medie, Bio&Bio, HŽPP-u i mnogim drugima – rekao je Sokač i dodao kako je odlično i to da su se u ovakav natjecanja počela uključivati i djeca. Naime, uz utrku na 5 i 10 kilometara za odrasle organizirane su i dvije dječje utrke – za klince od prvog do četvrtog razreda i od petog do osmog razreda.KRIZ RUN3

Istaknuo je kako je ovo druga ‘Run Croatia’ utrka s novom ‘Pic2Go’ uslugom, pomoću koje svi trkači dobivaju svoje fotografije s utrke direktno na svoj facebook profil.

– Trkači i sponzori su jako zadovoljni s Pic2Go fotografijama nakon utrke. Budući da smo nedavno potpisali ekskluzivni ugovor planiramo to ponuditi i drugim organizatorima po Hrvatskoj – za kraj je poručio Sokač.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Želite čitati više ovakvih članaka?

Sve što trebate napraviti jest pretplatiti se na naš newsletter u kojem ćemo vam slati najnovije vijesti iz svijeta sporta i novosti vezane uz evente koje Run Croatia sponzorira i organizira:

Komentar
0

Ostavi odgovor