Blog
  • Naslovnica
18
06
2017

Prva u povijesti utrka ‘Run Brač’ trčala se od Selaca do Sumartina, pobjednik je ‘metkovska gazela’ Ante Živković

Autor: Run Croatia 0
FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Prva u povijesti trkačka utrka ‘Run Brač’ održala se jučer u Selacima i Sumartinu u fantastičnoj atmosferi, a u utrci na 5 kilometara sudjelovalo je 103 trkača iz nekoliko zemalja svijeta.

Pobjednik utrke je ‘metkovska gazela’ Ante Živković s vremenom 17:45, drugi je u cilj ušao Marijan Maretić (18:46), a treći Josip Feher (19:15).

Hrvatska reprezentativka i olimpijka Matea Matošević odnijela je pobjedu u ženskoj konkurenciji (22:03), druga je bila Tamara Carević (24:57), a treća Helena Bule (25:19).run brač pobjeda 2
– Utrka je odlično organizirana i ja sam oduševljen. Prije nekoliko tjedana prebolio sam mišju groznicu i ova utrka na 5 kilometara mi je bila odličan trening, tako da nisam išao na najbolje vrijeme. Staza je bila dobro označena i velike pohvale organizatorima – rekao je je nakon pobjede Ante Živković i dodao kako su večera i koncert nakon utrke ovoj utrci dali još jedan viši nivo.

OVDJE MOŽETE POGLEDATI REZULTATE UTRKE!

– Jako sam zadovoljna utrkom i organizacijom. Mislim da Run Croatia radi jako dobar posao na popularizaciji trčanja u Hrvatskoj. Trčanje je zdrava aktivnost i kada bi se ljudi više bavili sportom, manje bi se bavili bolestima i drugim problemima – izjavila je nakon utrke Matea Matošević, koja se priprema za nadolazeće svjetsko prvenstvo.

Načelnik Općine Selca Ivan Marijančevič, nije mogao sakriti svoje oduševljenje nakon utrke.

– Zaista sam sretan da smo zajedno s Run Croatiom uspjeli organizirati ovako kvalitetan sportski događaj, po prvi puta na otoku Braču. Svi koji su sudjelovali u organizaciji odradili su fenomenalan posao – od Run Croatie do volontera, vatrogasaca i policije. Već radimo planove za sljedeću godinu i bit ćemo još bolji – najavio je načelnik Marjančević.

Ekipa iz Run Croatia tima također je izuzetno zadovoljan utrkom.

– Ne mogu opisati koliko sam ponosan i sretan. S našim partnerim iz Općine Selce organizirali smo feneomenalnu utrku. Volim svoj posao jer radim na popularizaciji trčanja, predivne aktivnosti koja pridonosi zdravlju svakog čovjeka – poručio je Sokač i dodao da je bilo divno za vidjeti kako se nakon utrke cijelo mjesto rasplesalo na kocertu lokalnog benda.

Istaknu je kako je ovo četvrta ‘Run Croatia’ utrka s ‘Pic2Go’ uslugom, pomoću koje trkači dobivaju svoje fotografije s utrke direktno na svoj facebook profil.

– Pic2Go je odlična stvar jer je vezana uz emociju. I sponzori i trkači su jako zadovoljni s Pic2Go fotografijama nakon utrke. Planiramo to ponuditi i drugim organizatorima u Hrvatskoj – zaključio je Sokač.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Želite čitati više ovakvih članaka?

Sve što trebate napraviti jest pretplatiti se na naš newsletter u kojem ćemo vam slati najnovije vijesti iz svijeta sporta i novosti vezane uz evente koje Run Croatia sponzorira i organizira:

Komentar
0

Ostavi odgovor