26
06
2017

Marko Magdić, struč. spec. oec. Općinski načelnik Općine Križ

Autor: Run Croatia 0

Cross Hill Run utrka, ideja rođena jedno ljetno popodne na godišnjem odmoru između prijatelja Dalibora i moje malenkosti. Nije nam dugo trebalo da razradimo detalje i koncept utrke onakva kakva je održana 20.05.2017.g., s obzirom na iskustva koje imamo trčeći diljem lijepe naše na cestovnim i trail utrkama. Krenuvši u akciju, bili smo svjesni da nam za organizaciju jedne takve sportske manifestacije treba jak i brendirani partner, kojeg smo pronašli u Beri i ekipi, tj. Run Croatia timu. Vrlo brzo smo dogovorili suradnju i krenuli u nešto u što sam siguran da će u našoj zajednici postati tradicija. Što smo dobili utrkom CHR?! -općenito promociju trčanja u našoj Općini.. novu manifestaciju sportsko-rekreativno-turističkog karaktera.. promociju zdravog načina života među djecom (Kids Run), kao i odraslima (5 i 10 km).. uključenje svih ostalih dionika (O.Š.; Ugostitelji; Vatrogasci; Sportaši; Roditelji; Volonteri).. promociju lokalnih proizvoda domaćih OPG-a.. najbolju moguću reklamu za Općinu Križ.. Zaista je bilo lijepo vidjeti preko 400 ljudi, kako mojih sumještana tako i svih sudionika iz svih krajeva Hrvatske. Zadovoljstvo i povratne pozitivne informacije stanovnika Općine Križ -neprocjenjivo! ; )

Planovi za budućnost?! -što reći osim hvala Run Croatia! hvala sponzori! hvala svim trkačicama i trkačima, i vidimo se na Cross Hill Run-u 2018. godine u još većem broju! Dobro nam došli!

Želite čitati više ovakvih članaka?

Sve što trebate napraviti jest pretplatiti se na naš newsletter u kojem ćemo vam slati najnovije vijesti iz svijeta sporta i novosti vezane uz evente koje Run Croatia sponzorira i organizira: