Blog
  • Naslovnica
26
11
2018

Zagreb Advent Run: trči KOSTIMIRAN, NAGRADOM motiviran!

Autor: Run Croatia 0
FacebooktwittermailFacebooktwittermail

zar plavi-1

Tisuće kostimiranih trkača – vilenjaka, Djedova Božićnjaka i drugih likova iz mašte – ove će godine protrčati središtem blagdanski ukrašenog Zagreba te podržati borbu protiv dijabetesa. Utrka će se održati u nedjelju, 16. prosinca, s početkom u 10 sati. Start i cilj utrke su u Ulici Isidora Kršnjavog, ispred hotela The Westin, a svi zainteresirani za sudjelovanje u adventskoj utrci mogu se prijaviti do 3. prosinca u ponoć.

Ovogodišnje izdanje utrke posvećeno je podizanju svijesti o važnosti tjelesne aktivnosti tijekom cijele godine, a posebice za osobe oboljele od dijabetesa. Naime, u 2017. godini u Hrvatskoj je broj umrlih od dijabetesa porastao za zabrinjavajućih 23 posto u odnosu na godinu ranije. Stoga će se i dio sredstava prikupljenih od kotizacija utrke donirati Hrvatskom savezu dijabetičkih udruga kao potpora programima i projektima koje Savez provodi.

„Cilj ove vesele i šarene utrke je na zabavan način osvijestiti građane o dobrobitima trčanja za zdravlje, ali i omogućiti svim sudionicima utrke jedinstveni sportski doživljaj čarobnog zagrebačkog Adventa. Pozivamo sve građane da obuku svoje najluđe kostime i pridruže nam se na utrci od 5 ili 10 kilometara. Novost ovogodišnjeg, trećeg izdanja utrke, je da Zagreb Advent Run otvaramo i svim hodačima te nordijskim hodačima koje pozivamo da nam se pridruže na trasi od 5 kilometara“, izjavio je Berislav Sokač, jedan od organizatora utrke i idejni začetnik Zagreb Advent Runa.ZAR nagrada Zagreb Advent Run 2017. - foto 1

Pravila natječaja „Have Fun at Advent Run! 

ČLANAK 1. Organizator

1.1. Organizator nagradnog natječaja pod nazivom „Have Fun at Advent Run!“, u nastavku Natječaj, je Run Croatia (Adresa: _Gajeva 55/1, 10000 Zagreb___) u nastavku Organizator.

1.2. Nagradni natječaj priređuje se u cilju promidžbe Organizatorovih usluga.

ČLANAK 2. Trajanje

2.1. Natječaj se održava u razdoblju od 26. studenoga 2018 do 13. prosinca 2018. godine.

ČLANAK 3. Pravila

3.1. Pravila Natječaja objavljena su na stranici https://www.facebook.com/runcroatia/ .

3.2. Sudjelovanjem u ovom Natječaju sudionici prihvaćaju Pravila istog.

3.3. Ova Pravila stupaju na snagu danom objave na Facebook stranici Organizatora, https://www.facebook.com/runcroatia/ .

3.4.  Dostavljanjem podataka u svrhu nagradnog natječaja, a u skladu s Općom odredbom o zaštiti osobnih podataka (General Dana Protection Regulation – GDPR), pristajete da Organizator koristi Vaše podatke u svrhu redovnog obavještavanja o aktivnostima.

ČLANAK 4. Pravo sudjelovanja

4.1. U Natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Organizatora sa svojom užom obitelji.

ČLANAK 5. Način sudjelovanja

5.1. U Natječaju mogu sudjelovati punoljetne fizičke osobe, građani Republike Hrvatske sa stalnim prebivalištem u Republici Hrvatskoj, koji u komentaru ispod objave o Natječaju na Facebook stranici https://www.facebook.com/runcroatia/ ostave fotografiju/video/gif svog kostima u kojem će trčati na Zagreb Advent Runu.

5.2. Jedan sudionik Natječaja može samo jednom ostaviti fotografiju/video/gif svog kostima u kojem će trčati na Zagreb Advent Runu.

5.3. Dobitnika nagrade odabire žiri.

ČLANAK 6. Diskvalifikacija

6.1. Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati sudionike, nakon, ali i za vrijeme trajanja natječaja, u sljedećim slučajevima:

ako sudionik prekrši ova pravila,

ako sudionik koristi lažne profile ili aplikacije za osvajanje nagrade,

ako jedan korisnik koristi više profila za sudjelovanje u natječaju,

ako je objavljeni kostim uvredljivog ili vulgarnog karaktera,

ako objavljeni kostim vrijeđa tuđa vjerska uvjerenja.

ČLANAK 7. Nagrade

7.1. Nagrade će osvojiti osobe koje objave najkreativnije kostime prema odabiru žirija kako je definirano u članku 5.

7.2. Sudionici u ovom natječaju mogu osvojiti sljedeće nagrade:

Najbolji muški kostim: jedna startnina za jednu od Run Croatia utrka u 2019. na 5 km ili 10 km 

Najbolji ženski kostim: jedna startnina za jednu od Run Croatia utrka u 2019. na 5 km ili 10 km 

Najbolji grupni kostim: tri startnine za jednu od Run Croatia utrka u 2019. na 5 km ili 10 km 

7.3. Sudionici u ovom Natječaju nemaju pravo zahtijevati nagrade koje nisu navedene u ovim pravilima.

7.4. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge.

ČLANAK 8. Rezultati natječaja i preuzimanje nagrade

8.1. Ime dobitnika koji osvoji nagradu, bit će objavljeno na stranici https:// www.facebook.com/runcroatia/ u roku od 24 sata od završetka Natječaja.

8.2. Za preuzimanje nagrade, dobitnik se mora javiti u inbox Facebook stranice https:// www.facebook.com/runcroatia/ .

8.3. Ako se dobitnik ne javi u inbox Facebook stranice https://www.facebook.com/ runcroatia/ u roku 72 sata od postavljanja obavijesti o osvojenoj nagradi, dobitnik gubi pravo na nagradu te se ista dodjeljuje sljedećem plasiranom i nastavno tako dalje sve dok se dobitnik ne odazove u roku od 72 sata od postavljanja obavijesti.

8.4. Preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze Organizatora Natječaja prema dobitniku.

8.5. Dobitnik je suglasan da se njegovo ime sukladno st.1. i st. 2. ovog članka objavi.

ČLANAK 9. Zaštita osobnih podataka

9.1. Sudionik natječaja prihvaća da se njegovi podaci koriste u svrhu promocije ovog Natječaja i kasnije u svrhu obavještavanja o Organizatorovim proizvodima i uslugama.

ČLANAK 10. Prekid natječaja

10.1. Natječaj se može prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći, u tom slučaju se oslobađa svih eventualno nastalih obveza prema sudionicima.

ČLANAK 11. Izuzimanje Facebooka

11.1. Facebook nije odgovoran za promociju niti ima veze s istom te ga se oslobađa svake odgovornosti spram svakog pojedinog sudionika. Facebook ni na koji način ne sponzorira ili upravlja natječajem niti je isti ikako povezan s Facebookom.

ČLANAK 12. Prihvaćanje pravila

12.1. Sudionik Natječaja prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila.

12.2. Organizator zadržava pravo promjene ovih Pravila.

12.3. O promjenama u pravilima organizator će obavijestiti sudionike objavom na Facebook stranici https://www.facebook.com/runcroatia/ .

ČLANAK 13. Tumač pravila

13.1. Glavni tumač ovog pravilnika je Organizator Natječaja.

ČLANAK 14. Pravna nadležnost

14.1. Ugovorne stranke su suglasne da će sve eventualne međusobne sporove proizašle iz ovog Pravilnika pokušati riješiti sporazumno, a ako to nije moguće, ugovaraju nadležnost Trgovačkog suda u Zagrebu.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Želite čitati više ovakvih članaka?

Sve što trebate napraviti jest pretplatiti se na naš newsletter u kojem ćemo vam slati najnovije vijesti iz svijeta sporta i novosti vezane uz evente koje Run Croatia sponzorira i organizira:

Komentar
0

Ostavi odgovor