Blog
  • Naslovnica
22
05
2018

UTRKA DOBRIH ŽELJA: Pobjednik utrke Cross Hill Run Križ trčao za svoju trudnu suprugu

Autor: Run Croatia 0
FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Najljepše priče ispisuju se na utrkama u organizaciji Run Croatia. Jedna takva ‘odigrala’ se na utrci Cross Hill Run – Utrka dobrih želja, koja se održala ove subote u Križu – pobjednik utrke na 10 kilometara Bruno Erent trčao je za svoju suprugu koja je u 9. mjesecu trudnoće te uskoro očekuju prinovu u obitelji.

– Jako sam sretan i ovu pobjedu posvetio bih svojoj supruzi, te našoj maloj bebi koja uskoro treba doći na svijet. Utrka je odlično organizirana, bez i jednog propusta. Svaka čast organizatorima – izjavio je Bruno, koji je u cilj s vremenom 34:06. Iza njega je bio Ivan Maletić, čovjek koji je na utrkama u Hrvatskoj redovito na postoljima, i to s vremenom 38:01. Treći je u cilj ušao Nikola Štefanić (38:25).VV0A3284

 

PRILOG MREŽE TV O CROSS HILL RUN-U

U ženskoj konkurenciji na 10 kilometara najbolja je bila Linda Kitak (49:13), druga je u cilj ušla Iva Mraović (51:26), a treća je bila Maja Jurišić Belloti (58:51).- Zadovoljna sam sa svojim rezultatom iako je staza bila dosta teška – ima dosta uspona. No, to je bio i izazov. Organizacija je fantastična, a posebno fešta nakon utrke – izjavila je Linda nakon utrke.

REZULTATI NA 10 KILOMETARA

U utrci na 5 kilometara pobjedio je Goran Đogolović (18:47), drugi je bio Igor Vuković (19:00), a treći Mihovil Viduka (19:31).

REZULTATI NA 5 KILOMETARA

– Ovo je jedna od najboljih utrka u Hrvatskoj. Ovako bogat startni paket se ne dobiva niti jednoj utrci. A večera nakon utrke je bila kruna ovog događanja. Svaka pohvala organizatorima – rekao je Goran.VV0A3417

Maja Urban pobijedila je u ženskoj konkurenciji na 5 kilometara s vremenom 21:16, druga je bila Margareta Pavlić (23:06), a treća je u cilj ušla Ivana Marušić (23:53).

– Dolazim i sljedeće godine. Sjajna utrka i sjajna zabava – rekla je pobjednica na 5 kilometara Maja Urban.

Suorganizator utrke je Općina Križ, a načelnik Marko Magdić koji je i sam istrčao utrku na 10 kilometara nije mogao sakriti oduševljenje nakon dobro odrađenog posla.

– Ovakve manifestacije su odlična stvar za našu Općinu. Promovirati se kroz trčanje i sport je najbolji način promocije. Zaista sam zadovoljan i mogu reći kako ćemo sljedeće godine biti još i bolji – izjavio je nakon utrke Marko Magdić, načelnik Općine Križ.VV0A3679

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Želite čitati više ovakvih članaka?

Sve što trebate napraviti jest pretplatiti se na naš newsletter u kojem ćemo vam slati najnovije vijesti iz svijeta sporta i novosti vezane uz evente koje Run Croatia sponzorira i organizira:

Komentar
0

Ostavi odgovor