Blog
  • Naslovnica
12
12
2018

Zagreb Advent Run: Obavijest o regulaciji prometa

Autor: Run Croatia 0
FacebooktwittermailFacebooktwittermail

infografika

OBAVIJEST O PROMETU 

‘Upozoravamo trkače kako je za dan održavanja utrke, 16. prosinca, planirano i zatvaranje prometa na Remetinečkom rotoru. Očekuje se da će do toga doći do velikih teškoća u odvijanju prometa, pa molimo sudionike utrke i sve njihove navijače da uračunaju u svoje vrijeme dolaska na start utrke i moguće kašnjenje zbog zastoja.

Također, zbog radova na Remetinečkom rotoru su nadležne službe odlučile da će tijekom drugog kruga utrke, odnosno druge polovice utrke na 10 kilometara, otvoriti promet jednim trakom na zelenom valu (Žerjavićeva i Baruna Trenka). Molimo trkače da budu oprezni, trče trakovima predviđenima za utrku te poštuju sve upute službenog osoblja.’

Zbog održavanja trkačke i hodačke utrke Zagreb Advent Run u nedjelju 16. prosinca doći će do izmjena regulacije prometa užeg gradskog središta. Ulica Isidora Kršnjavog, u kojoj su start i cilj utrke, bit će zatvorena za sav promet od 8 sati do 12 sati i 30 minuta. Ostatak rute utrke policija će početi zatvarati nekoliko minuta prije starta utrke u 10 sati i
ostat će zatvoren do 12 sati i 30 minuta, a riječ je o sljedećim ulicama: Isidora Kršnjavog – J. Žerjavića – Baruna Trenka – Petrinjska – Đorđićeva – Zrinjevac – Amruševa – Praška – Trg bana Josipa Jelačića – Ilica – Krajiška – Kordunska – Primorska – G. Deželića – Krajiška – Klaićeva – Primorska – G. Deželića – Kačićeva – Isidora Kršnjavog.

U periodu od 9.40 do 12.30 sati bit će obustavljen tramvajski promet središnjim gradskim trgom te će tramvajske linije koje uobičajeno prometuju preko Trga bana Josipa Jelačića prometovati obilazno preko Glavnog kolodvora i nastaviti dalje na svoje trase. Autobusna linija 118 (Trg Mažuranića – Voltino) će u vremenu od 8 do 12.30 sati prometovati skraćeno i to na relaciji od Voltinog do Ulice Božidara Adžije. Autobusi će sa stajališta u zoni Adžijine i Magazinske ulice polaziti pet minuta kasnije u odnosu na uobičajeni raspored, dok vremena polazaka autobusa iz Voltinog ostaju nepromijenjena. Utrka ujedno onemogućuje prometovanje turističkog vlakića koji će voziti od 12.40 sati, dok će Veseli božićni tramvaj prvi polazak ostvariti u 13 sati te će dalje prometovati prema uobičajenom rasporedu. Elektro vozila na turističkoj plavoj liniji u nedjelju neće prometovati.

Organizatori utrke mole razumijevanje te unaprijed se ispričavaju građanima zbog mogućih neugodnosti koje će prouzročiti ovakav prometni raspored.

Organizatori Zagreb Advent Run-a: Run Croatia, Millenium promocija, The Westin Zagreb.

Su-organizator: Grad Zagreb

 

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Želite čitati više ovakvih članaka?

Sve što trebate napraviti jest pretplatiti se na naš newsletter u kojem ćemo vam slati najnovije vijesti iz svijeta sporta i novosti vezane uz evente koje Run Croatia sponzorira i organizira:

Komentar
0

Ostavi odgovor